Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΔΗΛΩΣΗΣ-ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΕΛΤΙΩΝ

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΜΑΔΩΝ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενοι που ανήκουν σε Συνδικάτα , Σωματεία επιχειρήσεων , υπηρεσίες κοινής ωφέλειας , τράπεζες , φορείς, συλλόγους και κάθε άλλη ομάδα εργαζομένων που έχουν εργασιακή σχέση και είναι ασφαλισμένοι σε δημόσιο ασφαλιστικό φορέα .
Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή εν ενεργεία ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ αθλητών.

*( Από την περίοδο 2009-2010 επιτρέπεται η συγχώνευση δυο σωματείων τα οποία ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ )



ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ

1. ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

2. 1 ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ( ΑΠΛΗ, ΜΙΚΡΗ)

3. ΑΤΟΜΙΚΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ (ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ 2009).

4. ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΝΣΗΜΩΝ Ή ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ
ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ.

5. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.



ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΚΘ
ΜΩΥΣΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΘ ΚΑΙ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2009-2010 και ενημερώνουν ότι άρχισαν οι δηλώσεις συμμετοχής για τα πρωταθλήματα εργαζόμενων Θεσ/νικης και καλούνται οι ομάδες που συμμετείχαν ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2009-10, ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ, να δηλώσουν συμμετοχή εως και τις 21 Σεπτεμβρίου 2009. Αναλυτικότερα:
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Καλούνται οι ομάδες : ΕΡΜΗΣ, ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΟΑΣΘ, ΜΕΒΓΑΛ, ΕΛΤΑ, ΑΧΕΠΑ, ΔΕΗ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, Δ. ΕΥΟΣΜΟΥ, ΕΤ 3, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ, ΣΕΔΑΕΚ, LIDL, EUROBANK, ΕΚΑΒ 2, ΧΑΛΥΨ, ΠΟΕΕΠ,
ΔΑΣΚΑΛΟΙ,ΟΤΕ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ, ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ/ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ καθώς και κάθε νέα ομάδα που επιθυμεί να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ή στο πρωτάθλημα 5χ5 , να περάσουν από τα γραφεία του τομέα αθλητισμού του ΕΚΘ για την δήλωση συμμετοχής.
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
Καλούνται οι ομαδες : ΠΟΕΕΠ, ΟΑΣΘ, ΕΘΝΙΚΗ Τ., ΕΛ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΦΙΛΜΕΡΑΜ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΘΕΜΙΣ , ΕΡΒΕ, ΔΑΣΚΑΛΟΙ, Τ. ΚΥΠΡΟΥ, Δ. ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΟΤΕ , ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΤΕΟ, ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΕΙΟ, ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, ΟΠΑΠ, ΙΘΑΚΗ , ΜΕΒΓΑΛ, ΙΚΕΑ, ΙG SISTEMS, OΜΙΛΟΣ ΚΟΦΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ, Σ.Ε.Δ.A.Ε..ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, BETA SISTEMS,ΣΥΦΑ,ΤΕΧΝΟΜΑΤ καθώς και κάθε νεα ομάδα που θέλει να πάρει μέρος να περάσουν από τα γραφεία του τομέα αθλητισμού να δηλώσουν συμμετοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του τ. αθλητισμού καθημερινά από τις 17.30 εως 21.30΄ και στα τηλ. 2310252930, 2310252938, 6978775448, φαξ 2310252938, κ. ΜΩΥΣΙΔΗ ΣΑΒΒΑ υπεύθυνο οργάνωσης τ. αθλητισμού ΕΚΘ.