Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΗΣΗΣ

ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΚΘ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2009-2010


· Πρωταθλήτρια ομάδα α΄ κατηγορίας ανακηρύσσεται η ομάδα που θα συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς στο τέλος της κανονικής περιόδου.
· Στη β΄ κατηγορία υποβιβάζονται οι τρεις (3) τελευταίες ομάδες μετά το τέλος της κανονικής περιόδου.
· Στον τελικό συμμετέχουν η πρωταθλήτρια και κυπελλούχος ομάδα της περιόδου. Εάν διεξαχθεί κύπελλο ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ (ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ).
· Από τη β΄ κατηγορία ανέρχονται στην α΄ οι : ομάδες που τερμάτισαν πρώτες στον όμιλο τους μετά το τέλος της κανονικής περιόδου , ενώ οι δυο δεύτερες ομάδες δίνουν διπλούς αγώνες κατάταξης και η νικήτρια ανεβαίνει στη α΄ κατηγορία. ΣΥΝΟΛΟ ΤΡΕΙΣ (3) ΟΜΑΔΕΣ
· Εάν προκύψει πρόβλημα και υποβιβαστεί ή σταματήσει και τρίτη ομάδα από την α΄ κατηγορία, την θέση της καταλαμβάνει και αναβαίνει στην α΄ κατηγορία η ομάδα που ηττήθηκε στους αγώνες κατάταξης της β΄ κατηγορίας.
· Σε κάθε περίπτωση ισοβαθμίας δυο, τριών ή περισσότερων ομάδων ισχύει: α) το αποτέλεσμα των αναμεταξύ τους αγώνων β) η καλύτερη διαφορά πόντων στα μεταξύ τους παιχνίδια γ) η καλύτερη συνολική διαφορά πόντων.
· Εάν μια ομάδα δεν κατέβει να αγωνισθεί σε ένα αγώνα τιμωρείτε με μηδενισμό, χάνει το παιχνίδι με σκορ 20-0 και δεν παίρνει τον βαθμό της ήττας. Σε περίπτωση που το επαναλάβει μηδενίζετε και αποβάλετε από το πρωτάθλημα.
Σε περίπτωση που η ομάδα κατεβεί να αγωνισθεί αλλά δεν συμπληρώνει τον απαιτούμενο από τον κανονισμό αθλητών στο γήπεδο ,απλά χάνει το παιχνίδι με σκορ 20-0.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΜΩΥΣΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ( 19 ΕΩΣ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 )

1. ΕΡΜΗΣ-ΠΡΩΤΟΠ.ΟΑΣΘ ΓΗΠ.PLANET ΤΕΤ./21 ΩΡΑ 19.30΄
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ-ΠΑΝΤΑΖΗΣ-ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

2.ΔΕΗ-Δ.ΕΥΟΣΜΟΥ ΓΗΠ.Δ.ΕΛΠΙΔΑΣ. ΤΡΙΤ.20/4 ΩΡΑ 19.00΄
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

3.ΕΛΤΑ-ΠΟΕΕΠ ΓΗΠ.PLANET ΤΕΤ.21/4 ΩΡΑ 21.00΄
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : ΖΕΚΚΑΣ-ΦΥΛΑΚΤΑΚΗΣ-ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

4. ΜΕΒΓΑΛ/ΑΧΕΠΑ-ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΗΠ.Μ.ΑΛΕΞΑΝ. ΠΕΜ.22/4 ΩΡΑ 18.00΄
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ-ΖΕΚΚΑΣ -ΠΑΓΚΟΣ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΚΘ
ΜΩΥΣΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ