Τρίτη 27 Απριλίου 2010

ΠΟΙΝΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ Τ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΚΘ
ΣΗΜΕΡΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ,ΣΥΝΗΛΘΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ.
ΑΦΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ
ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ(ΑΡΘΡΟ 26 ΠΑΡ.δ) ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ:
1) ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΄ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΟΑΣΘ΄ ΜΗΝΤΣΙΟ ΘΕΟΔΩΡΟ ΜΕ 4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ 14ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΟΑΣΘ-ΜΕΒΓΑΛ/ΑΧΕΠΑ.
2) ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΄ΜΕΒΓΑΛ/ΑΧΕΠΑ΄ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ ΣΤΑΜΑΤΙΟ ΜΕ 4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ 22ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΕΒΓΑΛ/ΑΧΕΠΑ-ΕΠΙΛΟΓΗ
3) ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΄ΕΡΜΗΣ΄ ΤΑΖΕ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΜΕ 4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΡΜΗΣ-ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΟΑΣΘ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΜΩΥΣΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ
ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΑΝΙΔΗΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΕΚΘ 27-4-2010




Άρθρο 26

Ποινές σε βάρος ποδοσφαιριστών για παραπτώματα που αναγράφονται στο Φ.Α.


Παραγ.
δ) Ποινή τεσσάρων (4 ) αγωνιστικών ημερών, αν ο ποδοσφαιριστής αποβάλλεται από τον αγώνα για έναν από τους εξής λόγους :
. Υβριστική συμπεριφορά- έργο ή λόγω- προς τους διαιτητή, βοηθούς διαιτητές, παρατηρητή, βοηθό παρατηρητή και γιατρό του αγώνα στη διάρκεια του αγώνα ή στο ημίχρονο.
II. Βλασφημία των ΘΕΙΩΝ.